logo
 
 
Nieuws

 

Nieuws en mededelingen

 

13-09-2018: Op zaterdag 18 augustus was weer het jaarlijks treffen tussen arbiters en bestuur, ditmaal in café De Sjmiëd te Oost-Maarland.
Deze middag stond in het teken van 5-pins. Na gedegen uitleg door Marco Wolfs speelden we de gehele middag dit interessante spel, dat uiteindelijk en ongeslagen werd gewonnen door Harry Peters. Hij kreeg dan ook uit hande van Jean Cleber de Jean-Cleber-wisseltrofee uitgereikt.

jcwt2018

 

04-09-2017: Op zaterdag 19 augustus heeft het jaarlijks onderonsje tussen districtsbestuur en arbiters van ons district plaatsgevonden in café De Greune Mert. Er werden op de 4 biljarttafels 4 verschillende spellen gespeeld. Honderden, 5Ball, 20 over rood en kikkeren. Leuk voor wie ook zo iets wil organiseren. Na afloop wist Wilco als kersvers bestuurslid beslag te leggen op op de Jean-Cleber wisselbeker, maar vraag niet hoe die uitslag berekend is. Tevens werden onze oud-bestuurleden Yvonne en Cor nog eens extra in het zonnetje gezet en door onze nieuwe voorzitter Rob bedankt voor de jarenlange vrijwillege inzet voor ons district.

wcjc ceny